Ενημέρωση για ανάληψη υπηρεσίας (ή μη) αναπληρωτών εκπαιδευτικών Β2΄ φάσης

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ     (Προσοχή οι αιτήσεις να έχουν το σωστό λογότυπο!!!)

  • Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023.
  • Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες/ΚΕΔΑΣΥ από την Πέμπτη 2 έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023.
  • Αναλυτικές οδηγίες για δήλωση σχολείων, ανάληψη υπηρεσίας κ.τ.λ. στο https://www.minedu.gov.gr/anaplirotes

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που δεν υπηρετούσαν κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στη Διεύθυνση Π.Ε. Ζακύνθου, να προσκομίσουν το Ατομικό Δελτίο Κατάταξης Υπαλλήλου (Α.Δ.Κ.Υ.) ή την τελευταία Απόφαση Χορήγησης Μισθολογικού Κλιμακίου, εφόσον υπάρχει, έτσι ώστε η πρώτη μισθοδοσία σας να γίνει με το πραγματικό Μ.Κ. σας και όχι με το εισαγωγικό (Μ.Κ. 1).

Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούσαν στη Διεύθυνση μας κατά την περσινή σχολική χρονιά θα πληρωθούν κανονικά με το Μ.Κ. που κατείχαν κατά το τέλος της χρονιάς.

Τέλος, παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που έχουν προσληφθεί στη Διεύθυνση Π.Ε. Ζακύνθου και δεν προτίθενται να αναλάβουν υπηρεσία ή θα κάνουν χρήση μακροχρόνιων αδειών (κύησης, λοχείας, ανατροφής τέκνου) να μας ενημερώσουν το αργότερο έως την Παρασκευή 02/11/2023 και ώρα 12.00 στο email:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 2695045091.