Ανακοίνωση για αποσπάσεις-τοποθετήσεις εκπαιδευτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Επειδή διαπιστώθηκαν κάποια λάθη αναφορικά με τη μοριοδότηση των κριτηρίων των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ, ανακαλείται η υπ. αριθμ. 2830/01-08-2023 απόφαση «Αποσπάσεις-τοποθετήσεις εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΠΕ Ζακύνθου και τοποθετήσεις αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Ζακύνθου». Το ΠΥΣΠΕ θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Πέμπτη 10-08-2023.

Επίσης, καλούνται οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε. Ζακύνθου όλων των ειδικοτήτων που επιθυμούν να αποσπαστούν σε σχολικές μονάδες εντός του ΠΥΣΠΕ Ζακύνθου, για το διδακτικό έτος 2023-2024 και δεν υπέβαλαν αίτηση στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 2703/25-07-2023 πρόσκλησης για υποβολή αιτήσεων απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ, να υποβάλλουν αίτηση απόσπασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., από την Πέμπτη 03-08-2023 μέχρι και την Δευτέρα 07-08-2023 και ώρα 10:00 π.μ.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα επίσημα αποδεικτικά στοιχεία των κριτηρίων ή των λόγων απόσπασης, τους οποίους επικαλείται ο εκπαιδευτικός, ώστε να προσμετρηθούν τα μόρια που δικαιούται.

Η αίτηση του εκπαιδευτικού αποτελεί ταυτόχρονα και υπεύθυνη δήλωση, με απόλυτη ευθύνη για τα αναγραφόμενα στοιχεία.

Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη προσκομίσει δικαιολογητικά κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων, δε χρειάζεται να τα προσκομίσουν εκ νέου, παρά μόνο αν υπάρχει κάποια μεταβολή.

Σημειώνεται ότι μετά την καταληκτική ημερομηνία, δε θα γίνει δεκτό κανένα δικαιολογητικό, τροποποίηση της αίτησης ή κατάθεση νέας αίτησης.

Συνημμένα:   1)Αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ  

                       2)Πίνακας με τα λειτουργικά κενά ΠΕ70 & ΠΕ60 & ΠΕ11