Συμμόρφωση με οδηγίες προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρίες

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ έχει επενδύσει σημαντικό ποσό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός της θα γίνει ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρία, με την ισχυρή πεποίθηση ότι οι προσπάθειες προσβασιμότητας του ιστότοπου βοηθούν όλους τους χρήστες και ότι κάθε άτομο έχει δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα
Η προσβασιμότητα στο dipe.zak.sch.gr καθιστάτε διαθέσιμη από το Widget Προσβασιμότητας Web του UserWay, το οποίο τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο dipe.zak.sch.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας
Το μενού προσβασιμότητας dipe.zak.sch.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτώσει ολόκληρο το μενού προσβασιμότητας.

Αποποίηση ευθυνών
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ συνεχίζει τις προσπάθειές της για τη συνεχή βελτίωση της προσβασιμότητας του ιστότοπου και των υπηρεσιών της, πιστεύοντας ότι είναι συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και για εμάς με αναπηρίες.

Σε μια συνεχή προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και επίλυση προβλημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε επίσης τακτικά το dipe.zak.sch.gr με το Accessibility Scanner του UserWay για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε κάθε πιθανό εμπόδιο προσβασιμότητας στον ιστότοπό μας. Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του dipe.zak.sch.gr πλήρως προσβάσιμο, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχει βρεθεί ή δεν έχει εντοπιστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Είμαστε εδώ για εσάς
Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο dipe.zak.sch.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, επικοινωνήστε μαζί μας, όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα πρόβλημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Υποστήριξη πελατών ως εξής:

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 26950 45091