Ανακοίνωση προς νεοδιόριστους

Καλούνται οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων Γενικής Παιδείας να υποβάλλουν στη Δ/νση Π.Ε. Ζακύνθου αίτηση-δήλωση προτίμησης προσωρινής τοποθέτησης στα αναρτημένα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων ΔΠΕ Ζακύνθου, από Τετάρτη 23-08-2023 έως και Παρασκευή 25-08-2023 και ώρα 12:00 μ.μ. ηλεκτρονικά στο e-mail (και μόνο σε αυτό) της Δ/νσης: dthemat@dipe.zak.sch.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι μετά την ανάληψη υπηρεσίας τους αιτούνται μακροχρόνια άδεια, οφείλουν να υποβάλλουν και αυτοί αίτηση-δήλωση προτίμησης προσωρινής τοποθέτησης και να το αναφέρουν στην αίτησή τους.

Η προσωρινή τοποθέτηση των εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ 06, ΠΕ 11, ΠΕ 86 γίνεται στο σχολείο της ομάδας με τις περισσότερες ώρες και μπορεί να τροποποιηθεί η διάθεση των ωρών ή σχολικών μονάδων (για συμπλήρωση ωραρίου) της ομάδας για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Η δήλωση πρέπει να συνοδεύεται από τα  απαραίτητα δικαιολογητικά (αναφέρονται παρακάτω) που  έχουν εκδοθεί εντός τελευταίου τριμήνου και θεμελιώνουν συνυπολογισμό κοινωνικών κριτηρίων.

  1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (εκδίδεται και από το gov.gr).
  2. Πιστοποιητικό Εντοπιότητας  (εκδίδεται και από το gov.gr).
  3. Βεβαίωση φοίτησης σπουδών τέκνου/ων.
  4. Βεβαίωση συνυπηρέτησης συζύγου.
  5. Πιστοποιητικό της Ανώτατης Ομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας για την απόδειξη της Πολυτεκνίας.
  6. Γνωματεύσεις  ΚΕΠΑ – Α/θμιας ή Β/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής ή Ανώτατης Στρατού Υγειονομικής Επιτροπής.

 

ΚΕΝΑ_ΓΕΝΙΚΗΣ_ΑΓΩΓΗΣ-ΓΙΑ_ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ_ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ-2023-24.xlsx

Δήλωση_τοποθέτησης.docx